Oppdrett av Berner Sennenhund

Trine Engstrøm

e-post: trine@kasjmirtunet.no    tlf: 90909628


Her følges NKK og NBSK sine retningslinjer for avl. Min første Berner fikk jeg i 2007. Har arbeidet med hund innenfor adferd og kursing siden 1990 da jeg var ferdig utdannet hundetrener. Startet med avlsarbeid i 2010. Er så heldig at jeg har mentorer som har flere tiårs erfaring med avl på Berner.

Vi tar en tur på utstilling nå og da, ellers går det mest i hverdagslydighet og spor/søksøvelser i skogen. Mine hunder er fullverdige familie medlemmer og er sammen med meg hele døgnet.

 


VALPER

Planlegger valpekull ca oktober 2020.

NJV-13 Roabamsens Luxus Luna fikk 3 valper 15.04-2020 (C-kullet).  2T og 1H. En tispe blir her hos oss, de 2 andre er solgt og reiser snart til sine nye hjem. 


Far til valpene C.I.B. EECH LTCH LVCH NOV-13 NORD UCH                                             Kornblommas Macduff.    SE64791/2010
Luna har to kull fra før. A-kullet født 14/2-2016 (3 T). B-kullet født 25/9-2018 (3H 1T).

Far til begge kull: LVJ LTJ EEJ BALTJUCH EECH  Doremis Quaestor Quben McD.  VALPEKJØPER


Ønsker du valp fra oss så forventes det at du har satt deg inn i rasens egenskaper og tenkt grundig gjennom hvorfor du ønsker deg en Berner Sennenhund. Det forventes at hundene tar røntgen for HD og AA innen de er 15 mnd. Selvfølgelig må du kunne gi hunden det den har behov for aktiviteter og mental trening. I tillegg må du kunne gi den masse kjærlighet og omsorg.

Valpene blir levert til nye eiere tidligst ved 8 ukers alder. De har da blitt sosialiserte, fått vaksiner og minst 3 ormkurer. De er registrerte i NKK og ID-merket. Pass, veterinær attest og valpe pakker følger med. Oppfølging og veiledning er en selvfølge så lenge valpekjøper ønsker det.


foto av Quben ved Nina Bless