Oppdrett av Berner Sennenhund

Trine Engstrøm

e-post: trine@kasjmirtunet.no    tlf: 90909628


Her følges NKK og NBSK sine retningslinjer for avl. Målet med mitt oppdrett er å få frem langt levende, friske og trivelige hunder. Min første Berner fikk jeg i 2007. Har arbeidet med hund innenfor adferd og kursing siden 1990 da jeg var ferdig utdannet hundetrener. Startet med avlsarbeid i 2010. Er så heldig at jeg har mentorer som har flere tiårs erfaring med avl på Berner.

Vi tar en tur på utstilling nå og da, ellers går det mest i hverdagslydighet og spor/søksøvelser i skogen. Mine hunder er fullverdige familie medlemmer og er sammen med meg hele døgnet.

 


VALPER

Planlegger valpekull våren 2021.

Vi hopper over en løpetid, da jeg selv har valp og hun fortjener all den oppfølging hun kan få. Synd for de som ventet på valp høsten 2020, men det er viktig for meg å ha tid til oppfølging av egne hunder. 

                       --------------------------------------------------


NJV-13 Roabamsens Luxus Luna er veteran (8 år) september 2020. Hun er pensjonist og skal ikke ha flere valpe kull. Hun er mor til A,B og C kullet.

Neste paring blir på Kasjmirtunets Abbie Valentine eller Kasjmirtunets Blues for Beona. 
Far til C-kullet: C.I.B. EECH LTCH LVCH NOV-13 NORD UCH                                       Kornblommas Macduff.    SE64791/2010

Far til A og B-kullet: LVJ LTJ EEJ BALTJUCH EECH  Doremis                                                 Quaestor Quben McD.  VALPEKJØPER


Ønsker du valp fra oss så forventes det at du har satt deg inn i rasens egenskaper og tenkt grundig gjennom hvorfor du ønsker deg en Berner Sennen hund. Det forventes at hundene tar røntgen for HD og AA innen de er 18 mnd. Selvfølgelig må du kunne gi hunden det den har behov for aktiviteter og mental trening. I tillegg må du kunne gi den masse kjærlighet og omsorg.

Valpene blir levert til nye eiere tidligst ved 8 ukers alder. De har da blitt sosialiserte, fått vaksiner og minst 3 ormkurer. De er registrerte i NKK og ID-merket. Pass, veterinær attest og valpe pakker følger med. Oppfølging og veiledning er en selvfølge så lenge valpekjøper ønsker det.